Jurassic World - Wild Pack figura - Alioramus

Jurassic World - Wild Pack figura - Alioramus
3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
71597
A dínók korában élni elég izgalmas lehetett... sosem lehetett tudni, mi rejtőzik a bokrok mögött. Ráadásul ezekkel a lényekkel szórakoztató kalandokat lehet átélni a Jurassic World lélegzetelállító világában. A közepes méretű, támadó dinoszaurusz akciófigurákat a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat ihlette, és mindig készen állnak a támadásra. A mozgatható végtagok, a valósághű kinézet és díszítés még élethűbbé és átélhetőbbé teszi a játékot. Ezek a dínók mindig készen állnak a vadászatra és a játékra! A színek és a díszítések eltérhetnek.
A "Jurassic World - Wild Pack figura - Alioramus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Jurassic World - Wild Pack figura - Alioramus

Jurassic World - Wild Pack figura - Alioramus

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.