Jurassic World - Wild Pack figura - Herrerasaurus

A dínók korában élni elég izgalmas lehetett... sosem lehetett tudni, mi rejtőzik a bokrok mögött. Ráadásul ezekkel a lényekkel szórakoztató kalandokat lehet átélni a Jurassic World lélegzetelállító világában. A közepes méretű, támadó dinoszaurusz akciófigurákat a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozat ihlette, és mindig készen állnak a támadásra. A támadás funkciót aktiválva hangokat ad és különböző mozdulatokat hajt végre. Végezetül egy hatalmas bömbölés hallható, amelynek hatására még a játék prédák is menekülnek. Mindegyik fenevad a saját fajára jellemző, ikonikus mozdulatokra képes. A mozgatható végtagok, a valósághű kinézet és díszítés még élethűbbé és átélhetőbbé teszi a játékot. Ezek a dínók mindig készen állnak a vadászatra és a játékra! A színek és a díszítések eltérhetnek.
A "Jurassic World - Wild Pack figura - Herrerasaurus" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
71719
4 190 Ft
A "Jurassic World - Wild Pack figura - Herrerasaurus" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Jurassic World - Wild Pack figura - Herrerasaurus

Jurassic World - Wild Pack figura - Herrerasaurus

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.