Ka-Blab! társasjáték

11 490 Ft
+230 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
10 éves kor fölött
1-3 nap
78511
Pörgős játék a szavakkal.
Bökd ki, mielőtt kifutsz az időből!
A Ka-Blab! családi társasjáték egy gyors és izgalmas játék a szavakkal, amely során a játékosoknak egy adott kategóriához tartozó szavakat kell felsorolniuk, mielőtt lejár az időzítő. A dobókockával való dobás fogja meghatározni azt, hogy az adott kategóriában az adott játékosnak hány dolgot kell megneveznie... de jobb, ha gyorsan gondolkozik! Ha a véletlenszerű ketyegő időzítő lejár, akkor kiesett, és le kell mondania az egyik zsetonjáról. Mennyi mesehőst tudsz megnevezni? Mi mindenért kaphatsz büntetést? Tengeri lények? Tudományos dolgok? Folytasd a játékot és sorold a dolgokat, amíg át nem kell adnod a kockát a következő játékosnak. Az a játékos nyer, akinek maradnak zsetonjai. A parti és családi társasjátékban található 200 kategóriakártya rengeteg meglepetést és kihívást tartogat majd mindenki számára.
Tik-tak, KA-BLAB! - Gondolkodj gyorsan!A játékosok minden körben felváltva dobnak a dobókockával, és annyi dolgot sorolnak fel a kártyán látható témához, amennyit dobtak. Addig folytatják a dobást és a dolgok megnevezését, ameddig át nem adhatják a lehetőséget következő játékosnak.
Véletlen időzítőGondolkodj gyorsan, bökd ki még gyorsabban! Az elektromos időzítő véletlenszerűen működik, így senki sem tudja, mikor fog lejárni. Amikor lejár, az aktív játékos elveszít egy zsetont.
Hangosan nevetős mókaA családi társasjáték nagyszerű szórakozást biztosít a játékosoknak 10 éves kortól. Az elektromos időzítő ketyegő hangja még tovább növeli a játék izgalmát.
A játék elemmel működik (2 x AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Ka-Blab! társasjáték" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "Ka-Blab! társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 08-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 08-án, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Ka-Blab! társasjáték

Ka-Blab! társasjáték

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.