Kaland alagút szett két sátorral

Kaland alagút szett két sátorral
14 250 Ft
+285 hűségpont ajándékba - Részletek...
Iplay
26936
Három részes, erős anyagból készült, merevítőkkel ellátott kaland alagút szett sátrakkal. A csomagban egy hagyományos és egy indián sátor található, amiket egy színes alagútrendszerrel lehet összekötni. A sátrak percek alatt felállíthatók, a sátrak bejárata tépőzáras bejárattal van ellátva. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.
Normál sátor méretek: 112 x 112 x 94 cm.
Indián sátor méretek: 100 x 100 x 135 cm.
Középrész méretek: 140 x 50 cm.
Alagutak mérete: 48 x 90 cm.
A "Kaland alagút szett két sátorral" nevű játék gyártója az Iplay, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kaland alagút szett két sátorral

Kaland alagút szett két sátorral

14 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.