Kalóz sátor szett alagúttal

Kalóz sátor szett alagúttal
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Iplay
inkább fiúknak
26933
Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott kalóz sátor szett alagúttal. A sátor szerkezetét pillanatok alatt össze lehet állítani, és már csak le kell fedni a ponyvával. A kalóz gyermeksátor bejárata előtt egy alagút található, amit ki lehet venni, a sátor bejárata tépőzáras szövettel lezárható. A sátor alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen ázik be. A sátorban egyszerre két gyermek is kényelmesen elfér. Felállított méretek alagúttal: 170 x 112 x 94 cm.
A "Kalóz sátor szett alagúttal" nevű játék gyártója az Iplay, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kalóz sátor szett alagúttal

Kalóz sátor szett alagúttal

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.