Kalózhajó társasjáték

Kalózhajó társasjáték
A Kalózhajó egy izgalmas társasjáték a család kicsi és nagy tagjainak is jó szórakozást ígér. Rakjátok ki a hajóitokat a lapokból, majd készítsétek elő az ágyúkat. Koncentráljatok, hogy minél inkább elgyengítsétek a másik hajóját az ágyúkkal, így tiétek lehet a győzelem! Az ellenfél hajójáról szerzett zsákmányt pedig saját hajód testrészeinek javítására is felhasználhatod. A kalózok a hajótest különböző részei. A második találat után érheti őket olyan sérülés, hogy kikerülnek a játékból, ám a hajókon van egy eldugott kincsesláda, melynek segítségével megjavíthatók a hajó sérült elemei. Lőjétek egymás hajóját, javítsátok a sajátotokat, és a csata végén kiderül, ki az erősebb kapitány! A játékidő kb. 15 perc.
A "Kalózhajó társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Piatnik
5 éves kor fölött
58631
3 390 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Piatnik

Kalózhajó társasjáték

Kalózhajó társasjáték

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.