KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Kamu társasjáték

Kamu társasjáték
5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
Delta Vision
10 éves kor fölött
nem rendelhető
59767
Amikor egy vagyonos iparmágnás elhagyja az élők táborát, nagy vita alakulhat ki abból, kinek is jár az örökség, ugyanis azt csak a hozzá legközelebb álló illető kaphatja meg. A játékban lesz egy karaktered, illetve egy titkos személyiséged, és ezeket a képességeket használhatod hogy eljuthass a célodig, de bárkinek kiadhatod magad. Ám óvatosan a hazudozással, ha túl sokszor lebuksz, hamar fény derülhet személyiségedre! Figyeld meg a többi játékost és próbálj rájönni az ő személyiségükre, viszont vigyázz a hamis vádolással, mert könnyen kizárhatod magad a játékból, így pedig csak a többieknek lesz több esélye megszerezni az örökséget. A játékidő kb. 10-20 perc.
A "Kamu társasjáték" nevű játék gyártója a Delta Vision, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kamu társasjáték

Kamu társasjáték

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.