Káosz torony ügyességi játék - színes

Káosz torony ügyességi játék - színes
3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
5 éves kor fölött
nem rendelhető
81394
Csak le ne dőljön a torony!
A Káosz torony ügyességi játék a jól ismert Jenga játékhoz hasonló elven működik: lényege, hogy a parti során minél magasabb tornyot építsenek a játékosok. Ehhez az alsóbb szinteken lévő fahasábokat kell igénybe venni, tehát a játéktoronyból kell kihúzni őket, de nem akárhogy! A dobókockával dobott színnek megfelelő színű fahasábok közül kell egyet kihúzni, és a torony tetejére helyezni. Ennek következtében a torony egyre instabilabbá válik. A játék akkor ér véget, amikor összedől a torony. A győztes az lesz, aki az utolsó hasábot tette fel sikeresen a torony tetejére, mielőtt az leborult.
A játék során türelemre, kitartásra, kézügyességre és koncentrációra lesz szüksége a játékosoknak. Szórakoztató időtöltést ígér a családi és baráti összejöveteleken.
A játék elemei fából készültek, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.
A "Káosz torony ügyességi játék - színes" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Káosz torony ügyességi játék - színes

Káosz torony ügyességi játék - színes

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.