KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Kapaszkodj Nagyi! társasjáték

Kapaszkodj Nagyi! társasjáték
7 550 Ft
+151 hűségpont ajándékba - Részletek...
Kensho
nem rendelhető
81741
Illatos, lebbenő ruhák, feltámadó szél.. Kapaszkodj, Nagyi!
Nagyi általában mindenre fel van készülve, azonban az időjárás-jelentésről bizony néha ő is megfeledkezik - ilyenkor pedig bele kell kapaszkodnia a szárítóba, hogy ne fújja el a szél. Vajon meg tudja menteni a kiteregetett ruhákat?
A Kapaszkodj Nagyi! egy mókás társasjáték, amely már az ovis korosztálynak is kacagást és szórakozást ígér. A játék kezdetén a játékosoknak fel kell öltöztetniük a nagymamafigurát, majd a szárító legfelső zsinórjára kell helyezniük, amelybe bele tud kapaszkodni.
Ezután a játékosoknak a kockával dobott akciót kell végrehajtaniuk: napocska esetében feltehetnek egy ruhadarabot a szárítókötélre, fehér felhő esetén kimarad a játékos, ha esőfelhőt dob valaki, le kell vennie egy ruhadarabot a szárítóról. Ha tornádó látható a kockán, meg kell nyomni a szárító talpazatán található gombot, ami gyenge fuvallatot, de akár forgószelet is okozhat, amelynek következtében lehullanak a kiteregetett ruhák - és talán Nagyinak sem sikerül elég erősen kapaszkodnia. A játéknak akkor van vége, ha Nagyi a földön landol.
A társasjáték fejleszti a gyerekek finommotorikáját, figyelmét, türelmét és kudarctűrő képességét.
A játék elemmel működik (3 X AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Kapaszkodj Nagyi! társasjáték" nevű játék gyártója a Kensho, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kapaszkodj Nagyi! társasjáték

Kapaszkodj Nagyi! társasjáték

7 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.