Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Kariba kártyajáték

Kariba kártyajáték
Helyszínünk ezúttal Afrika szavannája: perzselő napsütés, szűkös vízkészletek. A környék összes állata inni és egy kicsit felfrissülni szeretne, természetesen elsőként. Így az elefánt elüldözi a rinocéroszt, a rinocérosz pedig az egeret. De tudjuk, hogy az elefánt fél az egértől: így akár az el is üldözheti. A játékosok a saját körükben állatokat raknak le a kezükből az itató köré, az adott állat számának megfelelő helyre. Amennyiben a lerakott kártyával az állatok száma eléri a hármat, elüldözik a legközelebbi, tőlük kisebb állatot - ezek a játékoshoz kerülnek. A játék célja: a lehető legtöbb kártyát begyűjteni. A játék a mini doboza miatt mindenhol könnyen elfér.
A "Kariba kártyajáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
6 éves kor fölött
58215
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kariba kártyajáték

Kariba kártyajáték

2 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.