Kedvenc ovis társasjátékaim

Kedvenc ovis társasjátékaim
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
25625
Két különleges társasjáték óvodásoknak! Vajon meg tudom szerezni a tortaszeleteket? Vajon össze tudom gyűjteni a vacsorámat? Hol lehet még elrejtve vacsora? Ilyen és hasonló kérdések merülnek fel az óvodás játékosokban. Valószínűleg első társasjátékaikat tartják kezükben és meghatározó élménnyel őrizgetik majd. A csomag egy tortakereső, és egy vacsorakereső játékot tartalmaz.
Tartozékok: 1 db játéktábla, 80 db játékkártya, 1 db játéktorta, 36 db színes játékkártya, 1 db dobókocka, játékszabály

A "Kedvenc ovis társasjátékaim" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kedvenc ovis társasjátékaim

Kedvenc ovis társasjátékaim

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.