KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Kelly etetőszék és háti babahordozó

Kelly etetőszék és háti babahordozó
6 750 Ft
+135 hűségpont ajándékba - Részletek...
Globo
inkább lányoknak
nem rendelhető
29056
A 2 az 1-ben babahordozóban könnyen viheted babádat egyik helyről a másikra például egy kirándulás során. A hátadra veheted, akárcsak egy hátizsákot és mindig veled lehet kedvenc babád! A babahordozó pántjai állíthatóak. Ha pedig meg szeretnél pihenni, kitámaszthatod a vázakat és a földön is stabilan megáll! A babahordozó rózsaszín, nyuszi mintákkal.
Babahordozó méretei: 22 x 23 x 43 cm.
A "Kelly etetőszék és háti babahordozó" nevű játék gyártója a Globo, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kelly etetőszék és háti babahordozó

Kelly etetőszék és háti babahordozó

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.