Képkarcoló arany - leopárdkölyök

Képkarcoló arany - leopárdkölyök
A Képkarcoló arany - leopárdkölyök egy fiatal leopárdot ábrázol. A karcoló eszközt húzd végig a szürke vonalakon, és lassan, de biztosan előtűnik a csodálatos leopárd mintájú aranymetszet. Miközben a karcolást végzed, mindig helyezz egy fehér lapot a kezed alá, így ujjlenyomatoktól mentes lesz az elkészült műved. A karcoláshoz, vékony vonalakhoz használd a szike hegyét, a vastagabb részekhez pedig a penge oldalát használd, a felgyülemlett port időnként érdemes ecsettel eltávolítani. Ha elkészült a leopárdkölyök kép, helyezd keretbe, és így sokáig díszítheti faladat! Méretek: 21 x 31 cm.
Tartozékok: 1 db előre nyomtatott lap, 1 db szike, 1 db gyakorló lap

A "Képkarcoló arany - leopárdkölyök" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
28653
1 650 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Képkarcoló arany - leopárdkölyök

Képkarcoló arany - leopárdkölyök

1 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.