Képkarcoló ezüst - gőzmozdony

Képkarcoló ezüst - gőzmozdony
A Képkarcoló ezüst - gőzmozdony egy pöfögő lokomotívot ábrázol. A karcoló eszközt húzd végig a szürke vonalakon, és lassan, de biztosan előtűnik a csodálatos gőzmozdony mintájú ezüstmetszet. Miközben a karcolást végzed, mindig helyezz egy fehér lapot a kezed alá, így ujjlenyomatoktól mentes lesz az elkészült műved. A karcoláshoz, vékony vonalakhoz használd a szike hegyét, a vastagabb részekhez pedig a penge oldalát használd, a felgyülemlett port időnként érdemes ecsettel eltávolítani. Ha elkészült a gőzmozdony kép, helyezd keretbe, és így sokáig díszítheti faladat! Méretek: 21 x 31 cm.
Tartozékok: 1 db előre nyomtatott lap, 1 db szike, 1 db gyakorló lap

A "Képkarcoló ezüst - gőzmozdony" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
28649
1 250 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Képkarcoló ezüst - gőzmozdony

Képkarcoló ezüst - gőzmozdony

1 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.