Keresd a krokodil zokniját! - társasjáték

Keresd a krokodil zokniját! - társasjáték
6 090 Ft
+122 hűségpont ajándékba - Részletek...
77666
Ajjaj, a krokodil kicsit össze van zavarodva! A hideg idő miatt ideje lenne zoknit húznia, de sehogy sem tudja összepárosítani őket. A gyerekek most a segítségére siethetnek a Keresd a krokodil zokniját! társasjátékban.
A játék szabálya egyszerű: a zoknikat ábrázoló lapkák kihelyezése után mindenki magához vesz egy tapadókoronggal ellátott pálcikát, majd felfordítanak egyet a krokodilokat ábrázoló kártyák közül. Aki először megtalálja a krokodil által viselt zokni párját, és kis tappancsával elkapja, az nyeri a kört. A játék győztese az, aki a legtöbb zoknit össze tudja párosítani.
A társasjáték fejleszti a tájékozódóképességet, gyakoroltatja a kicsikkel a jobb és bal irányok felismerését, emellett a lurkók színfelismerő- és megfigyelőképessége is fejlődik. A játék nyújtotta versenyhelyzet a reakciógyorsaság fejlesztésére is alkalmas.
A "Keresd a krokodil zokniját! - társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Keresd a krokodil zokniját! - társasjáték

Keresd a krokodil zokniját! - társasjáték

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.