Kereszt és Félhold társasjáték

A Kereszt és Félhold 2, illetve 4 fő részére készült stratégiai harci játék - leginkább a sakk egy haladó változata. Ugyanúgy különböző képességekkel rendelkező csapatokat irányítunk, de ezeket fejleszteni is tudjuk, és a terepelemek is fontos szerepet játszanak a csaták során.
A keresztény és muzulmán seregek küzdelme évszázadokig meghatározó fejezeteit jelentették a középkor véres történetének. Ennek állít emléket Pierrot különleges társasjátéka, amelyben a két fél a török, illetve a magyar csapatokat irányítja a játéktábla moduláris kialakításának köszönhetően különböző szcenáriókban. A 2 (vagy 4) parancsnok kártya az erőkockák lehelyezésével titkosan ad utasításokat a korabeli seregtípusoknak, majd a paraván felemelése után a játékosok felváltva hajtják végre a különféle akciókat.
Az izgalmas összecsapás sokféle játékelemet ötvözve alkot egy olyan egyedi játékot, amelyhez hasonló nem készült korábban, és ahol a szerencsének egyáltalán nincs szerepe.
A "Kereszt és Félhold társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
12 éves kor fölött
1-3 nap
74361
14 990 Ft
A "Kereszt és Félhold társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Kereszt és Félhold társasjáték

Kereszt és Félhold társasjáték

14 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.