Kero társasjáték

Kero társasjáték
Az utolsó világháború után a túlélő csoportok egymással harcolnak – és a kerozin stratégiai fontosságú! Értékes roncstelepek és zöldellő oázisok várnak arra, hogy megszerezzük őket. Hogy küldhetünk-e oda embert, csak a kockáinkon múlik. A dobásainkat fejlesztésekkel tehetjük biztosabbá – de csak addig használhatjuk kockáinkat, amíg homokóra-tankerünkben van elég üzemanyag. És után tölteni csak addig tudunk, amíg az ellenfél ki nem dobja kockáival a megfelelő kombinációt. A Kero egy kétszemélyes társasjáték ami a jövőben játszódik. A játékosok klánvezetők lehetnek és harcolhatnak területekért, amit a kerozin és más erőforrások begyűjtésével érhetnek el. Vajon ki lesz a legügyesebb és leggyorsabb?
A "Kero társasjáték" nevű játék gyártója a Hurrican, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Hurrican
9 éves kor fölött
66740
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Kero társasjáték
Kero társasjáték

Kero társasjáték

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.