Készségfejlesztő játszóasztal bébijáték

Készségfejlesztő játszóasztal bébijáték
11 290 Ft
+226 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
25015
A Készségfejlesztő játszóasztal bébijáték lapján megannyi készségfejlesztő játékot találsz, mely a fogást, a logikát, a szem-két koordinációt fejleszti! Az asztalkán megtalálható egy telefon, mely hangokat ad ki, egy hengeres tároló, mely gyöngyöket tartalmaz, és forgatásra zörgő hangot ad, egy piros mosolygó napocska, mely megnyomva csipogó hangot ad, egy kerék, melyet forgatva több fogaskerék is mozgásba lép, illetve egy villogó gombokat lenyomó játék, melynek során a békák kibukkannak. A termék közepén egy csengőt is találsz, ha a madár fogantyúját lenyomod, csőre működésbe hozza a csengettyűt. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Csomagolási méretek: 40 x 15 x 40 cm.
A "Készségfejlesztő játszóasztal bébijáték" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Készségfejlesztő játszóasztal bébijáték

Készségfejlesztő játszóasztal bébijáték

11 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.