Készségfejlesztő robot bébijáték

Készségfejlesztő robot bébijáték
3 890 Ft
+78 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
25066
A Készségfejlesztő robot bébijáték kedvenc kis barátod lehet! A fején lévő gombot megnyomva a szeme változik, így különböző hangulatokat ábrázolva. A talpán két csörgő-zörgő alkatrész található, mely pörgethető, a lába és keze hajlítható, a keze nyitható. A középső gombját megnyomva az világítani kezd, és robot hangot hallat, különböző fényeffektekkel! A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Csomagolási méretek: 15 x 11 x 24 cm.
A "Készségfejlesztő robot bébijáték" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Készségfejlesztő robot bébijáték

Készségfejlesztő robot bébijáték

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.