KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Kétszemélyes függőágy tartóállvánnyal - kék

Kétszemélyes függőágy tartóállvánnyal - kék
22 250 Ft
+445 hűségpont ajándékba - Részletek...
6 éves kor fölött
nem rendelhető
58856
Kétszemélyes függőágy tartóállvánnyal. A fekvőmagasság állítható, a keret masszív, fémből készült. A keret lábain védőborítás van, így kül- és beltéren egyaránt használható. A tartóállvány könnyen összeszerelhető és szétszedhető. A függőágy maximális teherbírása: 120 kg. A csomagolás tartalmaz egy hordozótáskát is. A függőágy méretei: 185 x 150 cm.
A "Kétszemélyes függőágy tartóállvánnyal - kék" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kétszemélyes függőágy tartóállvánnyal - kék

Kétszemélyes függőágy tartóállvánnyal - kék

22 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.