Ki nevet a végén? Pop-Up társasjáték

Ki nevet a végén? Pop-Up társasjáték
3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
5 éves kor fölött
nem rendelhető
81392
Az örökzöld, generációk óta sokat játszott Ki nevet a végén? társasjáték nemcsak a kicsiknek, hanem a nagyoknak is kellemes időtöltést nyújt. A játék célja, hogy minél hamarabb bejuttassátok a bábuitokat a célba. A játékosok a dobott számnak megfelelő lépést tehetnek előre a játéktáblán, de jobb lesz, ha vigyáznak, mert a többi bábu a nagy sietségben lehet, hogy kiüti a bábujukat, és akkor kezdhetik elölről a menetet.
A Pop-Up verzió különlegessége, hogy a kockával úgy tudnak „dobni" a gyerekek, hogy a játéktábla közepén lévő búrát lenyomják. Ekkor a beépített fém lap ugrik egyet, és a dobókocka pördül-fordul, majd megáll egy oldalon. Vajon melyik szín győzedelmeskedik majd?
A játék jó választás úgy az ovis korosztálynak, mint az időseknek, emellett kialakításának köszönhetően akár úti játékként is megállja a helyét, hiszen az átlátszó, műanyag, mélyedésekkel ellátott mezőkön stabilan állnak majd a bábuk.
Átlagos játékidő: 15-20 perc
A "Ki nevet a végén? Pop-Up társasjáték" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Ki nevet a végén? Pop-Up társasjáték

Ki nevet a végén? Pop-Up társasjáték

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.