KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Diafilm - Kicsi Jankó szerencséje

Diafilm - Kicsi Jankó szerencséje
1 650 Ft
+33 hűségpont ajándékba - Részletek...
Diafilmgyártó Kft.
nem rendelhető
81922
"Egyszer réges-régen, túl a kerek erdőn, egy kis házikó állt a tisztás szélén. Egy nagyon szegény ember lakott benne a feleségével és a fiaival. Mikor már ennivalójuk sem volt, előállt a legöregebb fiú: – Édes szüleim, elmegyek én szerencsét próbálni! – El is indult, vállán egy tarisznyával, messzi idegenbe…"
Csermák Tibor csodaszép rajzaival.
A "Diafilm - Kicsi Jankó szerencséje" nevű játék gyártója a Diafilmgyártó Kft., főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Diafilm - Kicsi Jankó szerencséje

Diafilm - Kicsi Jankó szerencséje

1 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.