Kinetic Rock - Homokgyurma utántöltő - többféle

A Kinetic Rock homokgyurma apró szemű kavicsokból áll, ami igazán különlegessé teszi az alkotás örömét. Ráadásul a különböző színű homokgyurmák más és más apró kincset rejtenek! A Kinetic Rock nagyon könnyen nyújtható, formázható, játék után pedig egyszerűen feltakarítható. Az apró szemcsék tökéletesen tapadnak egymáshoz, a kézre viszont nem ragad. Állaga a homok és a gyurma keverékére hasonlít leginkább. A gyurma első tapintásra nedvesnek tűnik, mégsem lesz olyan tőle a gyerekek keze. Éppen ezért nem is szárad ki.
Mérete: 20 x 6 x 22 cm.
A termék háromféle színben kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Kinetic Rock - Homokgyurma utántöltő - többféle" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
75421
1 450 Ft
A "Kinetic Rock - Homokgyurma utántöltő - többféle" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 05-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 05-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Kinetic Rock - Homokgyurma utántöltő - többféle

Kinetic Rock - Homokgyurma utántöltő - többféle

1 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.