Kinetic Sand - Csillogó homokvár, rózsaszín

Kinetic Sand - Csillogó homokvár, rózsaszín
5 850 Ft
+117 hűségpont ajándékba - Részletek...
72521
Alkoss saját homokvár kalandokat a Kinetic Sand szikrázóan csillogó homokvár készletével! A Kinetic Sand az eredeti varázslatos, formázható és lenyűgöző, érzékszervekre ható homok. Átfolyik az ujjaid közt, sosem szárad ki, így újra és újra játszhatsz vele. A Csillogó homokvár készlettel egész évben átélheted a homokozás élményét! Az egyedi Kinetic Sand formula könnyen megformálhatóvá és kiönthetővé tesz bármit, amit csak el tudsz képzelni. Használd a csomagban lévő formát és két szerszámot, és építs várakat a csillogó, rózsaszín Kinetic Sand homokból! A mellékelt ásószerszámmal áshatsz, kanalazhatsz és csorgathatod a homokot. Ez a csillogó Kinetic Sand homokvárkészlet még egy homokozótálcát is tartalmaz, így akár a szobában is játszhatsz vele. Nyomkodd, vágd, kanalazd, formázd – a kreatív lehetőségek végtelenek a homokozókészlettel! Alkosd meg újra és újra, és hagyd, hogy a kinetikus homok átfolyjon az ujjaid között – annyira jó érzés, hogy abba sem tudod hagyni! A Kinetic Sand természetes homokból készül, búza-, glutén- és kazeinmentes. A Kinetic Sand a tökéletes érzékszervi játék minden korosztály számára. Éld át az önfeledt szórakozást a Kinetic Sand csillogó homokvár készlettel!
A "Kinetic Sand - Csillogó homokvár, rózsaszín" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Csillogó homokvár, rózsaszín

Kinetic Sand - Csillogó homokvár, rózsaszín

5 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.