Kinetic Sand - Dinó ásatás játékszett

9 590 Ft
+192 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
77475
A Kinetic Sand: Dinó ásatás játékszettel az őshüllő-rajongó gyerekek egy igazi dinoszauruszásatás résztvevőivé válhatnak. A tárolódobozt felnyitva feltárul a tematikus játéktér, amelyben a kinetikus homokba rejtve 10 dinoszaurusz csontot áshatnak elő a kicsik. Az ásáshoz persze megfelelő eszközre is szükségük lesz a kis régészeknek, így a szett egy 2 az 1-ben csákányt és lapátot is tartalmaz. Ha nagyon mélyre ásnak a gyerekek, akkor a fekete homok alatt vörös, lávát imitáló homokra is bukkanhatnak. Ha a dolgos archeológusok kiásták az összes csontot, 3 különböző dinoszaurusz csontvázat (Triceratopsz, Sztegoszaurus és T-Rex) állíthatnak össze, majd különböző történeteket játszhatnak el a figurákkal.
A játék megismerteti a gyerekeket a régészek munkájával, emellett szerepjáték által fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.
A "Kinetic Sand - Dinó ásatás játékszett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Kinetic Sand - Dinó ásatás játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Dinó ásatás játékszett

Kinetic Sand - Dinó ásatás játékszett

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.