Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett

A gyermekek imádnak szerepjátékokba merülni, miközben homokoznak, és átveszik egy fagylaltárus szerepét. A Kinetic Sand homokja lehetővé teszi, hogy a fagylaltkészítés mindig az elvártaknak megfelelően sikerüljön, az illatos homok pedig több érzékre hat, mint eddig valaha. Mivel a Kinetic Sand, a Svédországból származó mágikus homok önmagához tapad, az ujjaink közt átfolyik, és kifejezetten könnyű formázni és alakítani. Ezzel létrehozhatunk fagylaltkelyheket csodás feltétekkel, fagylatos gofrit, és még sok egyebet is. A képzeletnek semmi sem szab határt, az illatos homokot tartalmazó újratöltőcsomagok (külön kapható) pedig új alkotásokra ösztönöznek. Persze új fagylaltot úgy is készíthetnek, ha összekeverik a különféle színű homokokat. Ezzel új illatot is teremtenek. Mivel a kinetikus homok nem szárad ki, ezért mindig készen áll arra, hogy újra használják. Ha a szobában 50% alatt van a relatív páratartalom, a kinetikus homokot egyszerűen frissen lehet tartani pár csepp vízzel.
A "Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
68177
5 890 Ft
A "Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 28-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 28-án, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett
5 890 Ft
KOSÁRBA!Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett

Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.