Kinetic Sand: Illatos homokgyurma

Kinetic Sand: Illatos homokgyurma
A Kinetic Sand Illatos homokgyurmáival mesés alkotások készülhetnek el. Az apró szemcsék tökéletesen tapadnak egymáshoz, a kézre viszont nem ragad. Állaga a homok és a gyurma keverékéhez hasonlítható. A gyurma első tapintásra nedvesnek tűnik, mégsem lesz olyan tőle a gyerekek keze. Ennek köszönhető, hogy sokáig nem szárad ki.
Legyen szó fagyi készítésről, süteményekről és tortákról, a gyümölcsös és édes illatú gyurmákkal valóra válhatnak az elképzelések!
Mivel a kinetikus homok a csomagolásba visszazárva nem szárad ki, a kreatív szórakozás újra és újra kezdetét veheti.
Mérete: 13 x 5 x 19 cm
Az illatos homokgyurma csomagok többféle változatban kaphatóak. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Kinetic Sand: Illatos homokgyurma" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
75412
2 450 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand: Illatos homokgyurma

Kinetic Sand: Illatos homokgyurma

2 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.