2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Kinetic Sand - Kék színű homok - 907 g

Kinetic Sand - Kék színű homok - 907 g
4 550 Ft
+91 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
82083
Végtelen alkotás kék színű homokból!
A Svédországból származó Kinetic Sand, azaz kinetikus homok varázslatosan csorgó struktúrával rendelkezik, könnyen összetapad, ezáltal kifejezetten jól alakítható. Előnye, hogy ha vége a játéknak, gyorsan és könnyen összetakarítható, a lezárható zacskóban pedig egyszerűen és praktikusan tárolható. Mivel a kinetikus homok nem szárad ki, a kreatív szórakozás újra és újra kezdetét veheti. Ebben a csomagban kék színű kinetikus homok található.
A Kinetic Sand készletekkel való játék fejleszti a gyerekek taktilis érzékelését, szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, ráadásul lehetőséget teremt a kreativitás és a képzelet szárnyalására.
A homok súlya: 907 gramm
A "Kinetic Sand - Kék színű homok - 907 g" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kinetic Sand - Kék színű homok - 907 g

Kinetic Sand - Kék színű homok - 907 g

4 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.