Kinetic Sand - Kincskeresés

11 490 Ft
+230 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
72662
Vágj bele egy epikus kalandba a Kinetic Sand Kincsvadászat homok készlettel! Ez az izgalmas Kinetic Sand készlet hat réteg titkos felfedeznivalót tartalmaz, ami kilenc kincset rejt! Keresd meg a kulcsot a kincsesláda kinyitásához, majd emeld fel a fedelet, hogy felfedd a fedél alatt a 0,45 kg barna kinetikus homokot és egy ásószerszámot. Áss a homokban, hogy rátalálj a három további eszközre: egy kalózkardra a homok vágásához, egy okto-formázóra a homok átalakításához, és egy hengerre, amivel titkos üzeneteket pecsételhetsz. A következő felfedezéshez kaphatsz támpontot is, ha megnézed a homokba gördített üzenetet. A henger feloldja a láda alján lévő panelt, ahol 0,11 kg ritka, arany színű, csillogó Kinetic Sand homokot találsz egy rejtett cápaformában! Szeleteld és alakítsd át az aranyló homokot a szerszámaiddal, hogy megtalálhasd a megmaradt kincseket - öt színes drágakövet! A Kincsvadászat készlet tökéletes a kalózos, kincskeresős szerepjátékokhoz. Miután befejezted a szórakoztató játékot, a szerszámokat és a cápaformát használva játszhatsz a Kinetic Sand homokkal, majd rejts vissza mindent a ládába, és keresd meg újra a kincseket! Az Eltemetett kincsek készletekkel (a játékok külön-külön kaphatók) még több kaland vár rátok! A Kinetic Sand az eredeti varázslatos, formázható és lenyűgöző játékhomok. Jobb, mint a kézműves modellező agyag; ez az érzékszervekre ható homok soha nem szárad ki, így a Kinetic Sand homokjával órákon át élvezheted a tapintható játékot. Nyomkodd, formázd és pelyhesítsd a Kinetic Sand homokját, és hagyd, hogy átfolyjon a kezeid között – ez annyira kielégítő érzés, hogy nem fogod tudni letenni! A Kinetic Sand homok természetes homokból készül gyermekek számára, nem mérgező és hipoallergén. Varázslatosan összetapad és könnyen tisztítható. Vidd haza a Kinetic Sand Kincsvadászatot, és indulj el életed legnagyobb kincskeresésre!
A "Kinetic Sand - Kincskeresés" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Kinetic Sand - Kincskeresés" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Kincskeresés

Kinetic Sand - Kincskeresés

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.