Kinetic Sand - Kristály sellő játékszett

10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
79084
Fedezzétek fel a sellőkincset a Hableány kristály játékkészlettel!
A játékkészlet 481 gramm kinetikus homokot tartalmaz, beleértve a csillogó arany homokot is. Nyissátok ki az újrahasználható kristályedényt a sellőkulccsal, hogy felfedezzétek, mi van benne. Használjátok a kagylóformát, a kagylókanalat és a hengert a homokművészeti alkotások elkészítéséhez. Fedezzétek fel a gyöngyöket és drágaköveket, hogy kiegészítsétek alkotásaitokat. A készlet egy újra felhasználható kristálytartályt is tartalmaz a könnyű tárolás és tisztítás érdekében.
A Kinetic Sand varázslatos, formázható és lenyűgöző játékhomok. Jobb, mint a kézműves modellező gyurma, mivel ez a kellemes tapintású homok soha nem szárad ki, így a Kinetic Sanddel órákon át játszhattok. Hagyjátok, hogy átfolyjon az ujjaitok között - olyan kellemes érzés, hogy egész nap játszani akartok majd vele. A Kinetic Sand homok természetes homokból készül, nem mérgező, ráadásul hipoallergén. Varázslatosan összetapad és könnyen tisztítható.
A Kinetic Sand fejleszti a kreativitást és érzékszervi képességeket, és lehetővé teszi, hogy a gyerekek bármit létrehozzanak, amit csak el tudnak képzelni.
A "Kinetic Sand - Kristály sellő játékszett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Kinetic Sand - Kristály sellő játékszett" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Kristály sellő játékszett

Kinetic Sand - Kristály sellő játékszett

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.