Kinetic Sand - Mold N Flow játékszett formázóeszközökkel

Kinetic Sand - Mold N Flow játékszett formázóeszközökkel
3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81177
Kreatívkodás varázshomokkal? Csapjunk bele!
A Kinetic Sand Mold N' Flow játékszettjével a gyerekek bárhol és bármikor építhetnek és rombolhatnak. A Svédországból származó Kinetic Sand, azaz kinetikus homok varázslatosan csorgó struktúrával rendelkezik, könnyen összetapad, ezáltal kifejezetten jól alakítható. Előnye, hogy ha vége a játéknak, gyorsan és könnyen összetakarítható, a dobozban pedig egyszerűen és praktikusan tárolható. Mivel a kinetikus homok nem szárad ki, a kreatív szórakozás újra és újra kezdetét veheti.
Ebben a dobozban a 2 különböző színű kinetikus homok mellett formázóeszközök is helyet kaptak (tál, vágóeszköz, gombócformázó kanál), hogy a gyerekek új formákkal tudjanak kísérletezni, és az alkotásnak valóban csak a képzelet szabhasson határt.
A Kinetic Sand készletekkel való játék fejleszti a gyerekek taktilis érzékelését, szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, ráadásul lehetőséget teremt a kreativitás és a képzelet szárnyalására.
A homok súlya: 680 gramm
A "Kinetic Sand - Mold N Flow játékszett formázóeszközökkel" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Mold N Flow játékszett formázóeszközökkel

Kinetic Sand - Mold N Flow játékszett formázóeszközökkel

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.