Kinetic Sand - Nyomogatós kreatívkodás

Kinetic Sand - Nyomogatós kreatívkodás
4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
79083
Egy játék, amely igazán beindítja a kreativitást!
Ez a kinetikus homok készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szüksége lehet a különleges alkotásokhoz: összesen 382 gramm kék, sárga és rózsaszín homokot. A homok szinte átfolyik az ujjak között - olyan kellemes érzés, hogy egész nap csak játszani szeretnének majd vele a kicsik.
A nyomó formázó fogantyúját csatlakoztatni lehet különböző vágó és formázó eszközökhöz, így még izgalmasabb lesz a játék. A nyolcszögletű forma megtölthető, majd a formázóeszközök segítségével eltávolítható a közepe. A további eszközökkel aztán összenyomható, összekeverhető, rétegezhető a gyurma...A képzeletnek semmi sem szab határt.
A kinetikus homok nem szárad ki, ezért mindig készen áll a használatra. A Kinetic Sand természetes homokból készül, nem mérgező, ráadásul hipoallergén. Varázslatosan összetapad és könnyen tisztítható.
A Kinetic Sanddel való játék fejleszti a kreativitást és érzékszervi képességeket, és lehetővé teszi, hogy a gyerekek bármit létrehozzanak, amit csak el tudnak képzelni.
A "Kinetic Sand - Nyomogatós kreatívkodás" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Nyomogatós kreatívkodás

Kinetic Sand - Nyomogatós kreatívkodás

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.