Kinetic Sand - Vágd a meglepetést

5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
72626
Készíts el különböző, különleges homokmintákat a Kinetic Sand: Vágd a meglepetést készlettel! Ebben a készletben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a homokos meglepetések testre szabásához: 0,13 kg fekete, rózsaszín és kék Kinetic Sand homokot, valamint hét szerszámot és formát is! Fedezd fel a különféle játékmódokat! Pelyhesítsd fel a homokot, és töltsd meg a hengerformát, majd a csillagszóró vagy kör magszerszámmal távolítsd el középről a homokot. Ürítsd ki a nyomó hengert, és a különböző színek rétegezéséhez nyomd bele a Kinetic Sand homokba. Helyezd vissza a henger belsejébe, és ismételd meg a folyamatot a másik magszerszámmal. Töltsd meg egyetlen színnel, keverd össze a homokot, vagy rétegezd a belsejében a Kinetic Sand homokot. Nyomd össze a homokot a nyomóval, és készülj fel az izgalmas felfedezésre! A hengert kinyitva a faragószerszámmal kivájhatod a meglepetéseket, vagy a nyomóval folytathatod a zúzást. Ahogy a Kinetic Sand homok kijön a hengerből, vágd fel a késsel, hogy felfedd az egyedi homokmintákat! Aztán rétegezd, faragd és szeleteld újra és újra – ez elképesztően jó móka! A Kinetic Sand meglepetés készletben rengeteg kreatív lehetőség van! Ha befejezted a játékot, a szerszámok összecsomagolhatók, és kis helyen tárolhatók. Ha még több kielégítő játéklehetőséget vinnél a homokba, keresd a 0,9 kg Kinetic Sand színes homokzsákokat és a SANDisfactory készletet (a játékok külön-külön kaphatók)! A Kinetic Sand az eredeti varázslatos, formázható és lenyűgöző játékhomok. Jobb, mint a kézműves modellező agyag; ez az érzékszervekre ható homok soha nem szárad ki, így a Kinetic Sand homokjával órákon át élvezheted a tapintható játékot. Engedd, hogy átjárja a kezed – annyira jó érzés, hogy nem fogod tudni letenni! A Kinetic Sand természetes homokból készül, nem mérgező és hipoallergén. Varázslatosan összetapad és könnyen tisztítható.
A "Kinetic Sand - Vágd a meglepetést" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Kinetic Sand - Vágd a meglepetést" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Kinetic Sand - Vágd a meglepetést

Kinetic Sand - Vágd a meglepetést

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.