Kis bevásárlókocsim, kék-sárga

Kis bevásárlókocsim, kék-sárga
5 950 Ft
+119 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
27125
A bevásárlás elengedhetetlen kelléke egy jó bevásárló kocsi. A játék erős műanyagból készült és tele van finomabbnál finomabb élelmiszerekkel. A csomagban különböző dobozos termékek, zöldségek és gyümölcsök is megtalálhatók, az élelmiszerek kombinálhatók bármely konyhakészlettel, szupermarkettel is. A kocsi fogantyúja lehajtható, illetve a kis bevásárlókocsim tárolóként is használható.
Méretek: 40 x 24 x 48 cm.
A "Kis bevásárlókocsim, kék-sárga" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Kis bevásárlókocsim, kék-sárga

Kis bevásárlókocsim, kék-sárga

5 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.