Kis felfedező - Állatok oktatójáték, mágikus ceruzával

Kis felfedező - Állatok oktatójáték, mágikus ceruzával
A kis felfedező oktatójátéka felkelti a gyerekek érdeklődését az állat világ iránt. Megismerkedhetnek a különböző állatfajokkal, miközben fejlődik a képzelet és a logikus gondolkodás. Minden lap egy témát ölel fel a különböző feladatok által, például az állatok lakhelye, számlálás vagy alakzat felismerés. A gyerekek a mágikus toll segítségével ki tudják választani a megfelelő választ, amit vidám dallammal fog jutalmazni, azonban a rossz válaszokat is jelezni fogja.
A Kis Felfedező sorozat minden tagját szakemberek bevonásával fejlesztették ki, hogy támogassa a kicsik kognitív és intellektuális fejlődését, logikai-matematikai gondolkodását, fejlessze a kommunikációs képességet, gazdagítsa a szókincset, fejlessze a szem-kéz koordinációt, az emlékezőtehetséget és koncentrációt, serkentse a képzeletet és a kreativitást.
A "Kis felfedező - Állatok oktatójáték, mágikus ceruzával" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 4 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
75635
2 190 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Kis felfedező - Állatok oktatójáték, mágikus ceruzával

Kis felfedező - Állatok oktatójáték, mágikus ceruzával

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.