Kis felfedező - Angol oktatójáték, mágikus ceruzával

Kis felfedező - Angol oktatójáték, mágikus ceruzával
Az English for You nevű oktató játékkal a gyerekek játszva ismerkedhetnek meg a legalapvetőbb angol szavakkal és kifejezésekkel. Minden lap egy-egy témát jár körbe. Állatok, hangszerek, otthon... mindegyikhez tartoznak feladatok, amiket a varázstoll segítségével tudnak megoldani, így megtanulva a kulcsszavakat. A hangot adó toll, azonnal jelzi, ha esetleg rossz választ érintenek meg a gyerekek a lapon, a jót pedig vidám dallammal jutalmazza. A doboz összesen 170 kérdést tartalmaz. A vidám szójátékoknak és kirakósoknak köszönhetően a gyerekek könnyedén és játékosan sajátíthatják el az angol nyelv első lépéseit.
A Kis Felfedező sorozat minden tagját szakemberek bevonásával fejlesztették ki, hogy támogassa a kicsik kognitív és intellektuális fejlődését, logikai-matematikai gondolkodását, fejlessze a kommunikációs képességet, gazdagítsa a szókincset, fejlessze a szem-kéz koordinációt, az emlékezőtehetséget és koncentrációt, serkentse a képzeletet és a kreativitást.
A "Kis felfedező - Angol oktatójáték, mágikus ceruzával" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 5 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
75637
4 190 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Kis felfedező - Angol oktatójáték, mágikus ceruzával

Kis felfedező - Angol oktatójáték, mágikus ceruzával

4 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.