Kis felfedező - Foglalkozások

Az óvodásoknak készült Foglalkozások egy egyedi, oktató jellegű kirakójáték, amely megtanítja a gyermekeket, hogy milyen feladatokkal járnak a különböző foglalkozások. A gyermek kirakódarabokat párosít, közben pedig a világról tanul – és persze jól szórakozik. A játék segít a gyermekeknek kapcsolatot találni a tárgyak között, illetve fejleszti a nyelvi és logikus gondolkodási képességeiket, a szókincset, valamint segít gyakorolni a beszédet egy adott témáról. Felkelti a gyermekek kognitív kíváncsiságát, fejleszti a vizuális memóriát és a motoros készségeket.
A Kis Felfedező sorozat minden tagját szakemberek bevonásával fejlesztették ki, hogy támogassa a kicsik kognitív és intellektuális fejlődését, logikai-matematikai gondolkodását, fejlessze a kommunikációs képességet, gazdagítsa a szókincset, fejlessze a szem-kéz koordinációt, az emlékezőtehetséget és koncentrációt, serkentse a képzeletet és a kreativitást.
A "Kis felfedező - Foglalkozások" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
1-3 nap
75634
1 990 Ft
A "Kis felfedező - Foglalkozások" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 30-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 30-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Kis felfedező - Foglalkozások

Kis felfedező - Foglalkozások

1 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.