Kis felfedező - Oktató társas - Ábécé

Kis felfedező - Oktató társas - Ábécé
1 990 Ft
+40 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
72245
Az Ábécé oktató kirakó vidám játék közben mutatja be a gyerekeknek a betűk világát. A játék egyszerű, mókás feladatokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a gyermek megtanulja a magyar ábécé betűit, és gyakorolja a képekkel való összeillesztés képességét. Nagyszerű első lépés az olvasás és írás megtanulásában.
A játék során a gyerek megtanulja a magyar ábécé betűit. A játék fejleszti a szókincset, a beszédkészséget, a gyermek kognitív képességeit és érdeklődését, a megfigyelőképességet és a kézügyességet.
A Kis Felfedező játéksorozat 3-5 év közötti gyerekeknek szánt oktató játékok gyűjteménye. Mindegyik játék úgy készült, hogy egyszerre oktató és szórakoztató is legyen, a gyerekek így tanulás közben is remekül szórakoznak. Webáruházunkban a gyártó több oktatójátéka is megtalálható.
A "Kis felfedező - Oktató társas - Ábécé" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Trefl

Kis felfedező - Oktató társas - Ábécé

Kis felfedező - Oktató társas - Ábécé

1 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.