Kis felfedező - oktató társas - Szókirakó

A Szókirakó egy oktató jellegű rejtvényjáték gyerekeknek, amelynek segítségével a kicsik szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a betűk és szavak világával. A játék során fejlődnek a gyerekek verbális készségei, szókincsük bővül és friss marad, megtanulják, hogyan kapcsolhatnak képeket leírásokhoz (képfelirat a kép alatt ), fejlődik figyelmük és logikus gondolkodásuk.
A játék tökéletes első lépése az írás és olvasás elsajátításának. A szülők többféle játék és forgatókönyv közül választhatnak.
A Kis Felfedező sorozat minden tagját szakemberek bevonásával fejlesztették ki, hogy támogassa a kicsik kognitív és intellektuális fejlődését, logikai-matematikai gondolkodását, fejlessze a kommunikációs képességet, gazdagítsa a szókincset, fejlessze a szem-kéz koordinációt, az emlékezőtehetséget és koncentrációt, serkentse a képzeletet és a kreativitást.
A "Kis felfedező - oktató társas - Szókirakó" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
1-3 nap
74375
1 290 Ft
A "Kis felfedező - oktató társas - Szókirakó" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Trefl

Kis felfedező - oktató társas - Szókirakó

Kis felfedező - oktató társas - Szókirakó

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.