Kis felfedező - Óvodások világa oktatójáték, mágikus ceruzával

Az óvodások világa oktató játék lehetővé teszi, hogy a kisgyerekek megismerkedjenek az őket körülvevő világgal. Pozitív hatással van a kognitív kíváncsiságra és a közvetlen környezet felfedezésére. Minden lap egy témát ölel fel a különböző feladatok által, például foglalkozások, járművek, öltözködés. A gyerekek a mágikus toll segítségével ki tudják választani a megfelelő választ, amit vidám dallammal fog jutalmazni, azonban a rossz válaszokat is jelezni fogja.
A Kis Felfedező sorozat minden tagját szakemberek bevonásával fejlesztették ki, hogy támogassa a kicsik kognitív és intellektuális fejlődését, logikai-matematikai gondolkodását, fejlessze a kommunikációs képességet, gazdagítsa a szókincset, fejlessze a szem-kéz koordinációt, az emlékezőtehetséget és koncentrációt, serkentse a képzeletet és a kreativitást.
A "Kis felfedező - Óvodások világa oktatójáték, mágikus ceruzával" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Trefl
1-3 nap
75636
3 890 Ft
A "Kis felfedező - Óvodások világa oktatójáték, mágikus ceruzával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 28-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 28-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Kis felfedező - Óvodások világa oktatójáték, mágikus ceruzával

Kis felfedező - Óvodások világa oktatójáték, mágikus ceruzával

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.