Klask 4 - ügyességi társasjáték

A KLASK 4 személyes társasjáték egy izgalmas és egyedülálló, többszörösen díjnyertes ügyességi játék. A játékot egy asztalka alatt kell játszani, mágneses bábukat mozgatva. A cél a góllövés. A pálya közepén elhelyezkedő mágnesrúdra azonban ügyelni kell, nehogy a bábura tapadjanak. Az új, 4 személyes Klask kiadással fokozódik az izgalom, hiszen egyszerre már 3 ellenfélre is figyelni kell majd. Nagyszerű kikapcsolódást nyújt az egész családnak de baráti összejöveteleken, bulikon is remek szórakozást nyújt majd.
A Klask egy egyszerű, de nagyszerű ötletre épült: a léghoki és a csocsó legjobb elemeit ötvöző játék hamar meghódította az egész világot, és népes rajongótábora a legextrémebb helyeken és legextrémebb fogadásokat megkötve játszik. Játékidő: kb 10-15 perc. A Klask játékot 2015-ben Svédországban az Év Játékává választották. Dániában is az egyik legsikeresebb, legkedveltebb ügyességi társasjáték 4 személyes változata ez.
A "Klask 4 - ügyességi társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Reflexshop
8 éves kor fölött
1-3 nap
69819
26 950 Ft
A "Klask 4 - ügyességi társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Klask 4 - ügyességi társasjáték

Klask 4 - ügyességi társasjáték

26 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.