Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Klein - Bosch szerszámos láda

Klein - Bosch szerszámos láda
4 350 Ft
+87 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bosch
inkább fiúknak
nem rendelhető
57887
A Bosch szerszámos ládával minden kisfiú megtanulhatja a barkácsolás alapjait. A szerszámos láda praktikus fogantyúval rendelkezik, a ládában pedig található egy fűrész, egy csavarhúzó, egy fűrész, egy vízmérték, egy fogó, egy kalapács és egy csavarkulcs is. A szárszámos láda kompatibilis a Bosch és a Technico készletekkel. Méretei: 30 x 14 x 17 cm.
A Bosch márkájú "Klein - Bosch szerszámos láda" nevű játék gyártója a Klein, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bosch játékok ügyes kezű kis barkácsolóknak.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bosch

Klein - Bosch szerszámos láda

Klein - Bosch szerszámos láda

4 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.