Klixx Creaturez - Pók

3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
Zing
1-2 munkanap
80872
A több mint 200 mozgatható ponttal rendelkező Klixx Creaturez figurákkal az ízeltlábúakért, kétéltűekért és hüllőkért rajongó kicsik és nagyok egy kattogtatható, mozgatható, stop motion videók és rövidfilmek készítéséhez felhasználható, stresszoldó hatású figurával gazdagodhatnak.
Ebben a csomagban egy pók rejlik, a csomagolás hátulján a büszke ízeltlábú-tulajdonosok érdekességeket olvashatnak az állatról.
Klixx Creaturez figurák mint filmsztárok
A Klixx Creaturez figurák - több mint 200 ponton mozgatható lábaiknak köszönhetően - izgalmas stop motion videók és rövidfilmek főszereplőivé is válhatnak. A kis operatőröknek csak le kell tölteniük a Zing Studio alkalmazást, amely segítségével egyszerűen alkothatnak látványos stop motion, azaz képkockákból összeállított videókat. Emellett ha a gyerekek beszkennelik a csomagoláson található QR-kódot, megnézhetik, hogy hogyan kelnek életre ezek a különleges teremtmények.
Stresszoldó játék
A Klixx Creaturez figurák egymásba pattintható, kattogtatható, ropogtatható és hajlítható ízületeiknek köszönhetően stresszoldó hatással is bírnak. Az egyes részek egymásba pattintásának hangja megnyugtató, így egy stresszes iskolai nap, orvosnál való várakozás vagy hosszú utazás közben kicsik és nagyok könnyedén elüthetik az időt a teremtmények kattogtatásával.
Gyűjthető figurák
A figurák között olyan színes, igényes kivitelezésű és vagány megjelenésű teremtmények találhatók, mint a kobra, a tűzhangya, a piton, a skorpió vagy a csörgőkígyó. A figurák webáruházunkban megvásárolhatók (külön-külön kaphatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az összes Klixx Creaturez állatkára szert tehetnek.
A termék kétféle színkombinációban kapható. A feltüntetett ár egy darab állatkára vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Klixx Creaturez - Pók" nevű játék gyártója a Zing, főleg 4 és 16 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Klixx Creaturez - Pók" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Klixx Creaturez - Pók

Klixx Creaturez - Pók

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.