Kódfejtő társasjáték

Kódfejtő társasjáték
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
12 éves kor fölött
72712
Fejtsétek meg a másik csapat kódját, mielőtt ők fejtik meg a tiéteket! A Kódfejtő egy zseniális szóasszociációs partijáték rutinosabb játékosoknak is, amit a variációk nagy száma miatt egészen biztosan nem fogtok megunni.
A két csapat feladata, hogy olyan szavakat találjon ki fordulóról fordulóra, amelyekből a saját csapatuk számára egyértelmű lesz, mely szavaikra gondolt, de az ellenfél nem jön rá... Ez az elején még talán egyszerű, ám fordulóról fordulóra több támpontot kap a másik csapat, így egyre nehezebben kitalálható szavakat kell segítségül adni.
A szókincset, a kreativitást és az egymásra figyelést is fejleszti ez a nagyszerű játék.
Átlagos játékidő: 30 perc
A "Kódfejtő társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kódfejtő társasjáték

Kódfejtő társasjáték

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.