Kofferes mini pénztárgép készlet

Kofferes mini pénztárgép készlet
Ezzel a könnyen hordozható pénztárgép készlettel játszva sajátíthatják el a gyerekek, hogy hogyan is viselkedünk vásárlóként vagy épp eladóként egy boltban. A játék a műanyag játék pénztárgépen kívül tartalmaz még egy mini bevásárlókosarat valamint különböző műanyag élelmiszereket is. A játék befejeztével a készlet összes tartozéka könnyedén visszatehető a praktikus tároló kofferbe.
A "Kofferes mini pénztárgép készlet" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playgo
65595
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Kofferes mini pénztárgép készlet
Kofferes mini pénztárgép készlet

Kofferes mini pénztárgép készlet

4 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.