Konyha és fésülködőasztal - 2 az 1-ben

Konyha és fésülködőasztal - 2 az 1-ben
7 790 Ft
+156 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább lányoknak
25132
A 2 az 1-ben konyha és fésülködőasztal egy praktikus termék,a lányok két kedvenc szórakozását foglalja magába, a finom ételek elkészítését, valamint a szépítkezést, így az asztalka dupla szórakozást nyújt. A szettben edény, serpenyő, hajszárító, fésű, különböző ételek, sótartó, merőeszközök, csat is megtalálható. Csomagolási méretek: 42 x 38 x 17 cm.
A "Konyha és fésülködőasztal - 2 az 1-ben" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Konyha és fésülködőasztal - 2 az 1-ben

Konyha és fésülködőasztal - 2 az 1-ben

7 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.