Kooperációs ejtőernyő, 24 db színes labdával

Kooperációs ejtőernyő, 24 db színes labdával
2,5 méter átmérőjű, színes ejtőernyő, 24 darab, műanyag labdával. Ajánlott DSZIT (Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápia) és TSMT (Tervezett Szenzomotoros Tréning) terápiás fejlesztő eszközként óvodák, bölcsődék, fejlesztőházak részére, tornafoglalkozásra, csapatépítésre segítve az együttműködés és a mozgáskoordinációt. A gyerekeknek összehangoltan kell mozogniuk, hogy a labdák az ejtőernyőben maradjanak ha a magasba emelik. Megtaníthatóak vele az irányok, végtagok megnevezése, jobb-bal kéz felismerése.
A "Kooperációs ejtőernyő, 24 db színes labdával" nevű játék gyártója a Paradiso, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Paradiso
73838
8 590 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kooperációs ejtőernyő, 24 db színes labdával

Kooperációs ejtőernyő, 24 db színes labdával

8 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.