Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Körömfólia és csillámló gyöngyök

Körömfólia és csillámló gyöngyök
2 190 Ft
+44 hűségpont ajándékba - Részletek...
Creative Kids
inkább lányoknak
nem rendelhető
27918
Készíts magadnak gyönyörű fóliázott, vagy ép 3D gyöngyökkel dekorált körmöket a Körömfólia és csillámló gyöngyök készlettel! A csomagban található fóliákat lakkozott körömre tudod feltenni, amikor a lakk már kb. 90%-ban megszáradt. Jól nyomkodd rá a körömlakkra, hagyd, hogy teljesen megszáradjon, végül húzd le a mintát, és reszeld le a felesleget! A gyöngyöket hasonlóképpen kell felapplikálnod, de itt a tölcsér segítségével tudod a gyöngyöket a majdnem száradt körmeidre egyengetni. Csomagolási méretek: 27 x 4 x 27 cm.
Tartozékok: 4 ív metál körömfólia, 2 doboz mini gyöngy, 1 db körömreszelő, 3 üveg körömlakk, 1 db tölcsér, 1 db kozmetikai terítő

A "Körömfólia és csillámló gyöngyök" nevű játék gyártója a Creative Kids, főleg 7 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Körömfólia és csillámló gyöngyök

Körömfólia és csillámló gyöngyök

2 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.