Köszöntünk... Álmaid városában! társasjáték

Köszöntünk... Álmaid városában! társasjáték
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
10 éves kor fölött
72722
Köszöntünk az 50-es években! Azt a feladatot kapjátok, hogy felépítsétek álmaitok kertvárosát! A feladat nem egyszerű hiszen egy körben a 3 fejlesztés egyikével élhettek csak. Kertek, kerítések, medencék és még sok más várja, hogy elfoglalja méltó helyét a városotokban. Végül az az építész nyer, aki a legértékesebb lakóparkot építette fel!
Legyetek részesei az amerikai álomnak!
Átlagos játékidő: 25-30 perc
Figyelem! Ezt a játékot akár 100-an is lehet játszani!
A "Köszöntünk... Álmaid városában! társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Köszöntünk... Álmaid városában! társasjáték

Köszöntünk... Álmaid városában! társasjáték

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.