KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Kreatív karkötő készítő szett rocksztár charmokkal

Kreatív karkötő készítő szett rocksztár charmokkal
3 890 Ft
+78 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81183
Karkötők kis rocksztároknak!
Ezzel a kreatív karkötő készítő szettel a lányok igazán vagány, rockrajongókhoz és -sztárokhoz méltó kiegészítőket alkothatnak maguknak vagy barátnőiknek.
A dobozban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: színes, különböző mintával díszített gyöngyök, fém karkötőalapok és gitárral, szaxofonnal, hangjegyekkel vagy épp csillaggal díszített medálok. Az elkészítés egyszerű: csupán tetszőleges sorrendben fel kell fűzni a gyöngyöket és charmokat a karkötőalapokra. Az elkészült ékszerekkel garantáltan a suli vagy a házibuli sztárjai lesznek majd a büszke alkotók.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.
A "Kreatív karkötő készítő szett rocksztár charmokkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Kreatív karkötő készítő szett rocksztár charmokkal

Kreatív karkötő készítő szett rocksztár charmokkal

3 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.